Pakket versturen doe je met Jayden Logistics

Veilig en betrouwbaar uw pakket versturen!

Als u op zoek bent naar een koerier in de omgeving van Rotterdam, is Jayden Logistics het juiste bedrijf! Jayden Logistics is al jaren lang een betrouwbare koerier voor het versturen van pakketten. Zij zijn uw full-service partner op het gebied van transport en logistieke dienstverlening. Daarnaast wordt u als klant hier op nummer 1 gezet en niet de portemonnee, dit zult u zeker merken in de service van dit koeriersbedrijf. Jayden Logistics is alle dagen van de week, 24 uur per dag bereikbaar. U kunt nu gelijk al een offerte aanvragen!

Diensten

Jayden Logistics kan u voorzien in verschillende diensten. Zo kunt u simpelweg een of meerdere pakketten versturen binnen Nederland, maar ook internationaal. Daarnaast wordt er hier ook op- en overslag, zeevracht, binnenvaart, luchtvracht, wegtransport, oversized cargo en railtransport geboden. Voor alle soorten pakketten is er een manier van vervoeren en Jayden Logistics zorgt ervoor, dat op welke manier dan ook, uw pakket veilig aankomt bij de eindbestemming. Daarnaast bieden ze wereldwijde dekking voor het verzenden van internationale pakketten en er wordt gezorgd dat u altijd een eerlijke prijs betaald voor het transport.

Er wordt gezorgd dat uw pakket altijd op de plaats van bestemming komt. De kosten van het versturen van uw pakket hangt af van de omvang van het pakket en het aantal pakketten dat u aanlevert. De koeriers van Jayden Logistics zijn betrouwbaar én alle dagen van de week actief om uw pakket snel en veilig naar de eindbestemming te brengen. Het is ook mogelijk om te verzenden met spoed. Vraag hiervoor een offerte aan!

Over Jayden Logistics

Jayden Logistics is uw totaalpartner op het gebied van transport en logistieke dienstverlening. Er wordt ‘deur tot deur’ service geboden en daarom wordt er ook wereldwijde dekking geboden. Speciaal voor u zijn alle voordelen van Jayden Logistics als koeriersdienst op een rijtje gezet:

  • Uniek in de snelheid van het bezorgen van uw pakket;
  • U als klant staat op nummer 1, niet de portemonnee;
  • Afspraak is afspraak, er komen geen rekeningen achteraf;
  • Altijd bereikbaar, ook ’s nachts;
  • Mocht uw pakket kwijtraken, gaat Jayden Logistics hier achteraan.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het verzenden van een pakket via de koeriersdienst van Jayden Logistics? Dat kan! U kunt contact opnemen via de email: daan@jaydenlogistics.nl of door te bellen naar +31 85 222 0399. Als u gelijk een offerte aan wil vragen, is dat ook mogelijk!

https://www.jaydenlogistics.nl/