Friesland watertours
Image default
Mode en Kleding

Snel en gemakkelijk Adidas producten voor de beste prijs

De Adidas shop biedt een breed scala aan stijlvolle en sportieve producten van Adidas. Het is een sportmerk met een uitgebreid assortiment dat herkenbaar is en populair in de sportwereld. De sportieve geest van Adidas wordt benadrukt door het bladvormige logo en de drie schuine strepen. Deze sterke invloed die Adidas in de sportwereld heeft, is ook een wereldwijde merkbekendheid, die onder andere erg merkbaar is in de voetbalwereld. Je kunt deze tekens op herenkleding herkennen, zoals T-shirts, polo’s en trainingspakken, en natuurlijk op de vele sportschoenen en sneakers. De populairste sneaker van dit moment is de Adidas Superstar. Deze sneaker is een echte tijdloze klassieker. Adidas heeft ook een uitgebreide assortiment van sportkleding en schoenen voor vrouwen, evenals voor de kids.

Een herkenbaar merk met een interessante geschiedenis

Het merk voert het eenvoudige, maar zeer herkenbare beeldmerk van drie evenwijdige strepen. Adidas is een zeer bekend Duits merk met een eeuw aan geschiedenis. De oorsprong van het merk ligt bij de broers Adolf en Rudolf Dassler, die in 1920 schoenen begonnen te maken. De broers gingen gingen in 1948 zakelijk uit elkaar waarna Adolf Adidas oprichtte en Rudolf het merk Puma ontwikkelde. Daarna slaagde Adidas erin om zijn positie aanzienlijk te verbeteren. In 2006 was Adidas succesvol in de overname van een ander bekend sportmerk, namelijk Reebok.

De beste outlet in Nederland voor artikelen van Adidas

De Adidas shop van To Be Dressed heeft een zeer uitgebreid assortiment producten van Adidas. Je vindt hier de grootste en meest betaalbare collectie schoenen en kleding van Adidas in Nederland. Er is geen andere plaats waar je toegang krijgt tot zo’n grote collectie Adidas artikelen met zoveel korting. De kortingen kunnen oplopen tot wel 80 procent. Alle aanbiedingen kunnen direct online worden besteld, je hoeft dus nooit meer de deur uit voor korting op Adidas.