Paardenmestcontainer kopen?

Een paardenmestcontainer kopen?

Bent u een paardenhouder en zoekt u naar een manier om het mest van de paarden op verantwoorde wijze op te slaan? Maak kennis met Paardenmestcontainers.nl! Bij ons kunt u voordelig een paardenmestcontainer kopen. Paarden produceren een hoop mest als bijproduct. Dit mest wilt u natuurlijk niet zomaar laten liggen. Zo brengt het een hoop stank met zich mee. Door een paardenmestcontainer te kopen kunt u dit probleem eenvoudig oplosen. U beschikt dan over een container van hoge kwaliteit die bij uitstek geschikt is om het paardenmest in op te slaan. Tevens werk de container stank beperkend!

Ook een container kopen voor de opslag van paardenmest? Bezoek dan onze website of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Paardenmestcontainers van hoge kwaliteit

Bij paardenmestcontainers.nl kunt u zowel nieuwe als tweedehands containers kopen. Het gaat altijd om milieuvriendelijke containers van hoge kwaliteit. Deze zijn vervaardigd op een manier die voldoet aan wettelijke milieueisen. De containers beschikken daarnaast over een dak dat het stank van de mest tegengaat, en worden niet aangetast door de zuren van het paardenmest.

Over Paardenmestcontainers.nl

Paardenmestcontainers.nl is onderdeel van de organisatie G&J van Leeuwen B.V. Wij leveren het totaalpakket: de huur en verkoop van containers die gebruikt kunnen worden voor de opslag van mest, alsmede de afvoer van mest. Wij staan 100% garant voor service van een hoge kwaliteit en kwalitatief uitstekende mestcontainers. Tevens zijn we goed bekend met de relevante wetten en regels die zien op de afvoer van paardenmest. Heeft u daar vragen over? Informeer dan gerust verder.

Neem gelijk contact op!

Voor meer informatie over het kopen van een paardenmestconttainer kunt u onze website bezoeken. Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar per telefoon via 06 – 2908 1314 en staan graag te wood. Daarnaast is het ook mogelijk om het online contactformulier in te vullen.

https://www.paardenmestcontainers.nl/