Friesland watertours
Image default
Vakantie

Eindelijk op vakantie naar Afrika!

Een individuele rondreis Botswana waarin je zowel moerassen als watervlaktes en woestijnen bezoekt. Zo’n trip kun je vandaag nog boeken bij All over Tours. Het mooie van Botswana is dat je er nog plekken vindt die authentiek en puur zijn. Bovendien is het een land dat zich leent voor avontuurlijke, sportieve, romantische en echt unieke uitstapjes.

Vakantie volledig naar wens

Bij All over Tours kun je jouw Botswana-vakantie zelf samenstellen. Om je op ideeën te brengen hier alvast wat highlights. De Kalahari halfwoestijn, de Makgadikgadi zoutvlakte en de Okavango Delta. Over al deze locaties kan het All over Tours-team je goed informeren.

Oprichter van All over tours Michel Bender heeft zelf jarenlang in het zuiden van Afrika gewoond. Zijn kennis en expertise deelt hij graag met jou! Toen hij in 1992 startte met All over Tours stond Botswana als een van de eerste landen op het programma. Als je contact opneemt, krijg je alle ins en outs van Botswana te horen en geven we je persoonlijke tips voor de vakantie. 

Met de hele familie naar Namibië

Een familiereis Namibië om je nu alvast op te verheugen, kun je online boeken bij All over Tours. Voordelen van deze unieke reisagent zijn onder meer:

  • er werken echte Afrika-experts;
  • geen standaardreizen maar vakanties op maat;
  • unieke trips waarbij massatoerisme wordt vermeden;
  • ter plekke word je bijgestaan door ervaren lokale gidsen;
  • iedere tour wordt op een duurzame en verantwoorde manier samengesteld;
  • de reizen zijn kindvriendelijk, dus prima geschikt voor gezinnen;
  • er wordt echt naar jou geluisterd; jouw ideeën en suggesties worden in de vakantie verwerkt.

Ben je benieuwd hoe een familiereis naar Namibië eruit kan zien? Je kunt via allovertours. nl een vrijblijvende offerte aanvragen. Dit doe je door te klikken op het groene balkje met de tekst ‘vraag reisvoorstel aan’. Je zult dan snel een voorbeeldreis gepresenteerd krijgen waarop je kunt reageren. Vervolgens passen we de reis aan, uitgaande van jouw commentaar en aanvullingen. We zetten de puntjes op de i en maken jouw familiereis definitief!

https://www.allovertours.nl/