Friesland watertours
Image default
Zorg

Overstappen zorgverzekering voor 2021

Een zorgverzekering sluit u af voor minimaal een jaar. Hierna kunt u ervoor kiezen om over te stappen op een andere zorgverzekering. Dit doet u aan het einde van het jaar. Voor overstappen zorgverzekering kunnen verschillende redenen zijn. U vindt de premie van uw huidige verzekering te hoog geworden, de inhoud van het pakket is veranderd, of uw eigen gezondheidssituatie is veranderd. Een passende zorgverzekering is belangrijk, dus het is goed om hier aan het einde van het jaar een kritische blik op te werpen.

Welke zorgverzekering past bij mij?

Het valt niet mee om de juiste zorgverzekering voor uw situatie te kiezen. Er zijn veel verschillende zorgverzekeraars en aanvullende verzekeringen. Daarbij heeft iedere zorgverzekeraar een eigen aanpak. Niet zo gek dus dat u zich misschien afvraagt: welke zorgverzekering past bij mij? Salland heeft als zorgverzekeraar met iedereen het beste voor. Wij geloven dat iedereen recht heeft op goede zorg en dat dit betaalbaar moet zijn. We richten ons als regionale zorgverzekeraar op de provincies Gelderland en Overijssel. Dit geeft ons de kans om de kwaliteit van de zorg in deze regio in het oog te houden. We werken graag samen met zorgverleners om de zorg waar nodig te verbeteren.

Verzekerd bij Salland

Bij Salland profiteert u van de kleinschaligheid van een regionale zorgverzekeraar. We staan graag voor u klaar en kunnen helpen met het vinden van de zorgaanbieder die u nodig heeft. Het liefst zo dicht mogelijk bij u in de buurt en zonder al te lange wachtlijst. De basispremie voor een Salland zorgverzekering is voor iedereen gelijk. Zijn de kosten nog steeds te hoog voor uw financiële situatie? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een gemeente zorgverzekering. Meer informatie hierover vindt u op de website. Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen.

https://www.salland.nl