Friesland watertours
Image default
Relatie

Ontmoet leuke singles van jouw leeftijd

Heb jij zin in een speeddate Amsterdam event? Wij kennen een bedrijf dat het hele jaar door dit soort avonden organiseert. Search4love is de naam van het jonge, frisse team. GoodHangout is de plek waar het allemaal gebeurt. Hostess van dienst in Amsterdam: Romy. De avonden beginnen om 19.30 uur. Rond 22.30 uur heeft iedereen zijn laatste speeddate gehad. Van ‘speed’ is zeker sprake bij Search4love. Zodra je het beginsignaal hoort, begint de date. Al na vier minuten klinkt het eindsignaal en wordt er gewisseld. Tijdens dat wisselen, vul je op je persoonlijke speeddatekaart in of je een klik voelt. Dat doe jij en degene die tegenover je zit ook. Als jullie het allebei een leuke, speciale date vonden, is er match! De uitslag van het speeddating event (de matches!) wordt aan het einde van de avond bekendgemaakt. Dit gebeurt individueel. Er wordt dus niet omgeroepen wie wie leuk vindt. Alleen jij krijgt jouw matches te horen. Of er een tweede date komt, is geheel aan jou.  

Search4Love geeft je een geweldige avond

De vraag die misschien wel het vaakst wordt gesteld aan Search4love is: “Wat zijn de kansen tijdens een speeddate avond?”. Tja, we kunnen natuurlijk alleen afgaan op eerdere events en die cijfers stemmen positief! Niet iedereen vindt direct de liefde van zijn / haar leven, maar succesverhalen zijn er zeker. Neem maar eens een kijkje bij de succes story’s die tijdens speeddate Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Deventer en Breda zijn ontstaan. Je vindt ze op de website van Search4Love. Hechte vriendschappen ontstaan er ook. Het staat je overigens vrij om zo vaak als je wilt naar een Search4love speeddating bijeenkomst te komen. Een geweldige avond is gegarandeerd.

Een actuele vraag is “Hoe gaat Search4love om met Corona?”. Op elke speeddate avond gelden de officiële regels van de overheid en het RIVM. Heel concreet betekent dit:

-heb je klachten, blijf dan thuis;

-desinfecteer je handen bij binnenkomst;

-was gedurende de avond regelmatig je handen;

-moet je hoesten of niezen, doe dat in je elleboog;

-houd constant 1,5 meter afstand ten opzichte van iedereen om je heen.

https://www.search4love.nl/

Gerelateerde artikelen

Coaching Deventer is er om jouw leven weer rustig en stress vrij te krijgen.

De trouwlocatie, een belangrijke keuze voor uw bruiloft