Friesland watertours
Image default
Relatie

De trouwlocatie, een belangrijke keuze voor uw bruiloft

Een van de meest bepalende keuzes voor uw droomdag is de trouwlocatie. Het versterkt de uitstraling van uw bruiloft en de sfeer. Maar waar moet u aan denken als u  een locatie uitzoekt? Uiteraard of u de locatie mooi vindt maar er zijn ook andere punten waar u aan moet denken. Wij hebben een overzicht gemaakt:

Hoeveel gasten wilt u uitnodigen?

Het aantal gasten is bepalend voor de grootte van de trouwlocatie. Als de locatie maar een klein aantal gasten kan ontvangen, is dit geen probleem voor de stellen met de wens om een intieme bruiloft. Heeft u de wens om meer dan 300 personen uit te nodigen dan moet de locatie dit wel kunnen bolwerken qua ruimte, parkeergelegenheid en personeel. De meeste locaties kunnen het aantal gewenste gasten gastvrij verwelkomen op hun locatie.

Waar kunnen uw gasten parkeren?

Het is voor uw gasten fijn als zij kunnen parkeren op het terrein van de feestlocatie. Hierdoor heeft de omgeving van uw locatie geen last van allemaal geparkeerde auto’s die, wellicht onbewust, de weg blokkeren. En komen uw gasten onbezorgd aan want er is meer dan genoeg ruimte op de parkeerplaats van de locatie.

Hoe verhoogd u de sfeer op de locatie?

Om de locatie aan te passen naar de sfeer geven de locatie het stel de mogelijkheid om enkele spullen op te hangen. Ook kan de locatie de gebruikte stoelen aanpassen om zo de sfeer te verhogen. Tegelijk kunnen overal bloemen, of andere decoratie, neer gezet worden. Hiermee wordt net dat ene tintje extra gecreëerd waardoor u het echt ervaart als uw bruiloft. Denk bijvoorbeeld ook aan waxinelichtjes die ’s avonds de extra

De mooiste foto’s met de daggasten

Natuurlijk wilt u van elke gast een foto, de fotorapportage met de daggasten kan uiteraard bij de locatie plaats vinden. Na de ceremonie kunt u ontspannen genieten van de bruidstaart en daarbij gebruik maken van de locatie om foto’s te maken.

Hoe u uw feest wil vieren

Elk stel heeft weer andere wensen voor het feest, de ene wil graag gebruik maken van een DJ en de andere wil de tijd gebruiken om met mensen te praten en heeft dus veel minder behoefte aan muziek. Maar elke locatie kan inspelen op de wens van het bruidspaar.

De keuze maken

Als u zoekt naar een trouwlocatie Veluwe dan treft u een locatie die voldoet aan alle punten die net beschreven zijn. Daarnaast is de goedkope trouwlocatie Apeldoorn ook een van de meest goedkope locaties in de buurt en hebben zij met een kasteel een samenwerkingscontract. U kunt eerst trouwen op een kasteel in de buurt en daarna naar het Ei van Columbus voor de receptie en het feest. Denkt u zich eens in wat voor mooie trouwfoto’s dat oplevert!

Vanaf het eerste moment staan u en uw wensen centraal bij het Ei van Columbus. U kunt alle kanten op met uw wensen, dit ook nog eens voor een niet al te dure prijs. Alleen maar fijn want een bruiloft is helaas geen goedkope aangelegenheid.

https://heteivancolumbus.nl/