In eigen land genieten van een zon, zee en strand vakantie

Wat is er nou lekkerder dan genieten van een heerlijke zon, zee en strand vakantie? Dit kan gewoon in eigen land! Geniet van uw rust en de natuur op de campings in Noordwijk van Sollasi. Onze twee campings liggen in een prachtige omgeving, tussen de duinen en de bossen en op een steenworp afstand van het strand. Een unieke en rustige ligging, waarbij u maximaal kunt genieten van een heerlijke vakantie. De campings zijn lekker kleinschalig, hierdoor zijn ze ook zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen.

Goede faciliteiten en ruime plekken met privacy

De faciliteiten op de camping zijn zeer goed. Er zijn goede en schone sanitaire voorzieningen met onder andere een babyroom en wasserette. Er is een receptie aanwezig waar u informatie kunt vragen over de omgeving en fietsen kunt huren. Bij de campings is een sportveld en een kinderspeelplaats, groot en klein kunnen zich dus prima vermaken.

De campingplaatsen zijn ruim en er is gezorgd voor voldoende privacy. Op de velden zijn watertappunten en de caravanplaatsen hebben elektra-aansluitingen van 6 ampère. Zowel caravans, campers als tenten zijn welkom op onze campings. In de omgeving van de campings is een ontzettend ruime keuze in vermaak. Wilt u lekker luieren en zonnen op het strand? Of wilt u een actieve fietsvakantie? Voor ieder wat wils in en rond Noordwijk!

Vakantiepark Sollasi, ruime vakantiehuizen midden in de natuur

Geeft u de voorkeur aan een vakantiehuis in plaats van een camping? Maar spreekt de omgeving van Noordwijk u wel aan? Dan kunt u een vakantiehuis in Noordwijkerhout huren bij Sollasi. Noordwijkerhout is een klein dorp en ligt tegen Noordwijk aan. Het vakantiepark ligt aan het grote Oosterduinse Meer en vlak bij het strand Langevelderslag.

In het vakantiepark is er keuze uit 4 persoons-en 6 persoons bungalows en 2 persoons studio’s. Zowel de bungalows als de studio’s zijn voorzien van alle gemakken en een fijne inrichting. De bungalows hebben een omheinde tuin, de studio’s hebben op de begane grond een terras en op de 1e verdieping een balkon.

https://www.sollasi.nl/