Bitumineuze dakbedekking, meest voorkomend op platte daken

De dakbedekking die in Nederland op dit moment het meeste voorkomt op platte daken is bitumineuze dakbedekking. Dit is ook niet heel gek, de bitumineuze dakbedekking kan namelijk erg goed tegen de weersomstandigheden in ons klimaat. En dat is nodig, want daken hebben in Nederland flink veel te leiden. Hete zomers, koude winters, vochtige herfstmaanden, de dakbedekking moet goed bestendig zijn tegen ons Nederlandse weer. Daarnaast is de bitumen dakbedekking geschikt voor elke dakconstructie.

Dakdekkersbedrijf Kewodak plaatst bitumen volgens de veiligheidsnorm

Dakdekkersbedrijf Kewodak brengt al meer dan 35 jaar bitumen dakbedekking aan op platte daken. De dakdekkers van Kewodak gaan uiterst secuur en zeer veilig te werk. Daarom brengen wij de bitumen dakbedekking aan volgens de nieuwe veiligheidsnorm. Die veiligheidsnorm is brandvrij werken NEN 6050. Dit is niet alleen veiliger voor u, maar ook voor onze werknemers. En veiligheid vinden wij zeer belangrijk. Ook alle andere veiligheidsnormen voor dakdekken worden door ons nageleefd. Wij bezitten dan ook het VCA certificaat en het KOMO-procescertificaat. Daarnaast zijn wij ook nog eens erkend door Dakmerk, de kwaliteitsstichting, en zijn we lid van brancheorganisatie Vebidak.  

Wij geven u graag meer informatie over bitumen dakbedekking. We bespreken de mogelijkheden en bekijken of dit de beste dakbedekking is voor uw dak. Naast markt conforme tarieven krijgt u van ons deskundig advies op maat, 24- uurs service en de mogelijkheid tot periodiek onderhoud aan uw dak. Is er besloten om uw dak te bedekken met bitumen? Dan bent u verzekerd van 10 jaar garantie!

Een betrouwbare en ervaren dakspecialist, die vindt u bij Kewodak

Dus zoekt u een echte dakspecialist die betrouwbaar is, zeer veel ervaring heeft en weet waar hij over praat? Neem dan contact op met dakdekkersbedrijf Kewodak. Wij zijn met ons kantoor gevestigd in Alphen aan den Rijn. Ons werkgebied is zeer ruim verspreid door het land. De Randstad en ’t Groene Hart zijn plekken waar wij veel te vinden zijn. U kunt altijd contact met ons opnemen voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak.

 

https://www.kewodak.nl/