Friesland watertours
Image default
Beauty en verzorging

Environ, anti aging product geschikt voor thuisgebruik

Wilt u een professioneel anti aging product dat geschikt is voor thuisgebruik? De huidverbeterende producten van Environ pakken de oorzaken van huidproblemen aan. De productenlijn van Environ bestaat uit producten voor zon bescherming, vrouwen, mannen en kinderen.

Environ zorgt ervoor dat de huid gezond blijft of weer gezond wordt. Het product corrigeert het chronisch tekort aan vitaminen in de huid. Hierdoor normaliseren de huid- en celfuncties. Het chronisch tekort aan vitaminen in de huid wordt veroorzaakt door verschillende externe factoren. Deze factoren zijn onder andere luchtvervuiling, flinke blootstelling aan UV-stralen en stress. Factoren waar iedereen dus mee te maken krijgt.

Producten van Environ kunt u bestellen bij Van Lennep Kliniek

Wanneer u klant bent bij Van Lennep Kliniek kunt u eenvoudig de producten van Environ bij ons bestellen. De lijst met de producten van Environ staat op onze website. U kunt uw bestelling telefonisch aan ons doorgeven, op telefoonnummer 070-7370088. Ook kunt u uw bestelling per mail aan ons doorgeven. Bent u nog geen klant van Van Lennep Kliniek? Dan kunt u langskomen in een van onze klinieken in Den Haag en Oegstgeest. U krijgt dan van ons advies en wij bekijken welke producten geschikt zijn voor uw huid. Dit advies geven wij gratis.  

ZO Skin Health, proffesionele huidverzorgingslijn voor thuis

Een andere proffesionele huidverzorgingslijn voor thuisgebruik is ZO Skin Health. Naast de medische lijn is er nu een cosmetische lijn ontwikkdeld door dr. Obagi, een dermataloog uit Beverly Hills. De  geconcentreerde formules en actieve ingredienten zijn ruim aanwezig in de producten van ZO Skin Health, meer zelfs dan in andere verzorgingsproducten. Ook zijn de afleversystemen beter.

De producten van ZO Skin Health zijn ook te bestellen via onze website. Hier kunt u de Obagi webwinkel vinden waar de producten te zien en te bestellen zijn. Uiteraard kunt u ook naar een van onze klinieken komen om de producten van ZO Skin Health voor thuis te kopen. In onze klinieken kunt u een gratis advies of een testproduct van ZO Skin Health ontvangen.

https://www.vanlennepkliniek.nl/