Friesland watertours
Image default
Eten en drinken

Catering bestellen in het Noorden van het land

Wilt u een feestje vieren of bent u belast met het organiseren van een zakelijk evenement voor de werkgever? Dan is de kans heel groot dat u opzoek bent naar een geschikte cateraar. Die zoektocht kan nog best lastig zijn, want elke cateraar heeft zijn eigen specialiteiten. En kom daar maar eens achter! 

Het platform van Happie Delivery biedt u de kans om gemakkelijk tussen allerlij cateraars te zoeken en zo de beste te vinden. Snuffel eenvoudig door hun assortiment of vraag direct een offerte aan. Wilt u het liefst meerdere traiteurs met elkaar vergelijken? Gerbuik dan de vergelijk functie! Uw aanvraag wordt nu verzonden naar meerdere cateraars die bij u in de buurt leveren. U kunt nu heel eenvoudig de cateraars met elkaar vergelijken en de diegene uitkiezen die het beste past bij uw wensen. 

 

Wat kan ik allemaal bestellen bij deze cateraar?

Of u nu op zoek bent naar catering in Groningen voor bijvoorbeeld een studentenfeest of u bent op zoek naar de beste cateraar van Leeuwarden voor de kerstborrel van uw bedrijf. Het maakt allemaal niets uit. Het aanbod cateraars is zo divers. U vindt altijd de juiste persoon. 

U vindt bij ons alleen de beste producten, die uitermate goed getest zijn voordat deze op het platform worden verkocht. De lekkerste en meest smaakvolle borrelhapjes, feestelijke buffetten, gehele BBQ catering, smakelijke cocktails en nog meer, veel meer. Het aanbod in ongelofelijk breed. Zo bestelt u van een heerlijke mojito tot aan een hollandse buffet en van een zakelijke lunch tot een gehele partycatering.

 

Hoe wordt de catering geleverd?

Allereest kiest u natuurlijk zelf de locatie waar het geleverd wordt en de lever dag. Maar u kunt zelf ook de levertijd bepalen. U hoeft nu niet de hele dag thuis te wachten totdat uw bestelling wordt geleverd. Wij hanteren een half uur speling ivm eventuele files. De bestelling wordt keurig verpakt in thermoboxxen met koelplaten. Zo zorgen wij ervoor dat uw bestelling perfect op temperatuur blijft. 

Bestelt u een buffet via Happie Delivery, dan wordt het buffet geheel voor u opgezet. U hoeft helemaal niets meer hier aan te doen. Als de bezorging weg gaat kunnen u en uw gasten direct aanvallen. Alle benodigdheden worden gratis meegeleverd. Zo zorgen wij dus voor de warmhoudpsullen, borden, bestek en gerei. De volgende dag wordt alles weer bij u opgehaald en doet de cateraar de afwas. 

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar een goed restaurant in Capelle aan den IJssel?

Uit eten gaan in Bad Bentheim