Friesland watertours
Image default
Eten en drinken

Uit eten gaan in Bad Bentheim

Het zal je verbazen hoeveel mensen voor uit eten Bad Bentheim kiezen terwijl het niet eens in Nederland zelf ligt. Voor uit eten Bad Bentheim moet je namelijk de grens over naar Duitsland en dit doen duizenden Nederlanders.

Vakantie

Voor veel mensen is het de vakantiebestemming en is uit eten Bad Bentheim dus een makkelijke keuze. Ze zijn er toch al en kunnen gewoon heerlijk uit eten gaan. Voor jong tot oud is er meer dan genoeg keuze. Zelfs als je geen vlees wil eten is er meer dan genoeg keuze bij uit eten Bad Bentheim.

Avondje uit eten

Veel Nederlanders gaan ook even de grens over alleen voor uit eten Bad Bentheim. Ze gaan dan een avondje uit en in plaats van ergens in de stad eten gaan ze naar Duitsland. Het is niet echt ver rijden omdat het net over de grens ligt. Voor de mensen vlakbij de grens is het net alsof ze in een ander stad gaan eten en niet een ander land. Doordat er geen fysieke grenzen bestaan merk je ook niet dat je naar Duitsland gaat. Bij de grens is er alleen maar een bordje waar je goed op moet letten. Voor veel Nederlanders bij de grens is uit eten Bad Bentheim dan ook heel gewoon.

Restaurant-mont

Alt-bentheim

Fuerstenhof-bentheim

Gerelateerde artikelen

Catering bestellen in het Noorden van het land

Op zoek naar een goed restaurant in Capelle aan den IJssel?