Friesland watertours
Image default
Huishoudelijk

Bij Direct Lampen bestel je zowel een hanglamp voor binnen als een staande buitenlamp voor buiten

Een staande lamp voor buiten kan veel toevoegen aan het terras, de tuin of het balkon. Bij iets meer licht is het aangenamer relaxen voor jou, je familie en vrienden. Een leuke hanglamp is bijvoorbeeld de Darwin van het Nordlux label. Het is een zwarte kunststof lamp van 80 cm hoog. Hij beschikt over een grote fitting (E27) en je kunt er peertjes tot 18W in doen. Aan de bovenkant zitten drie lichtpanelen die voor genoeg licht zorgen als je buiten eet of een drankje doet met de buren. Een andere Nordlux lamp die we aanraden, is de stalen Scorpius Maxi. Deze lamp is een meter hoog en heeft een stoere uitstraling. Hij is rechtstreek aan te sluiten. Je bedient de Scorpius met een wandschakelaar.

 

Twee andere mogelijkheden wat betreft buitenverlichting zijn grondspots en wandlampen. Een wandlamp bevestig je rechtstreeks aan de muur. Grondspots kunnen op tegels of in het gazon geplaatst worden. De Shada Samera is een kantelbare spot met een pin die je in de grond kunt stoppen. Je kunt de lamp vervolgens richten op de zithoek buiten, op die ene mooi boom of plant. De Samera valt in veiligheidsklasse IP54 en dat betekent dat de lamp stof- en spatwaterdicht is. Van het bekende merk Philips is de Raccoon: een LED wandlamp voor buiten. Hij heeft vier lichtstroken en werkt op een sensor. Dit zijn de afmetingen: 20,5 centimeter hoog, 16 cm breed en 7,5 cm diep. Hij is gemaakt van aluminium en heeft de kleur antraciet.

 

Om de hier beschreven en vele andere lampen te bekijken, kun je langsgaan bij Direct Lampen aan de Groeneveldselaan 25 in Veenendaal. De showroom is onderdeel van een uitgebreide woonboulevard en beslaat maar liefst 900 vierkante meter. De medewerkers leiden je rond en geven uitleg over de lampen waar jij interesse in hebt.

De openingstijden:

-maandag 13.30 – 17.30 uur;

-dinsdag t/m donderdag 09.30 – 17.30 uur;

-vrijdag 09.30 – 18.00 uur;

-zaterdag 09.30 – 17.00 uur.

https://www.directlampen.nl