Friesland watertours
Image default
Huishoudelijk

Frusqo thermoskan, de meeste hippe kan!

Heb jij ‘m al? De frusqo thermoskan? Deze is echt anders dan dat je normaal gewend bent. Op de dop zit namelijk een vogel of een pauw. Dat is niet het enige dat deze kan leuk maakt. Ook de hele vormgeving, een beetje arabisch of retro misschien, zorgt ervoor dat je deze kan gewoon in huis moet hebben! De Frusqo thermoskannen zijn verkrijgbaar in allerlei leuke kleurtjes: roze, blauw, mint, antraciet, beige en zwart.

Een thermoskan is een huishoudelijk artikel dat vrijwel iedereen wel in huis heeft staan. Dit soort kannen zijn zo handig! Je doet er thee of koffie in, draait de dop erop. Gaat ermee naar je tafel, waar je gezellig met je gezin of vriendinnen zit. En je hoeft voorlopig niet meer op te staan om een tweede kopje koffie of thee te schenken. Een kan op tafel nodigt je gasten uit om zelf te schenken. Als ze erge dorst hebben, hoeven ze niet te wachten tot dat jij aan hen vraagt of ze nog iets willen drinken, maar kunnen ze gewoon zelf hun koffie of thee schenken. En het fijne is, dat het dus nu net zo warm is.

De thermoskannen van Frusqo hebben een inhoud van 1 liter. Dat lijkt misschien nog niet veel. Maar een kan moet wel handelbaar blijven. 1 liter is dus ook min of meer de standaard maat. Er is 1 modelletje die kleiner is, maar die is wel heel schattig. De frusqo thermoskan koop je bij Frusqo zelf, bij Bol.com, Bij Presentsathome.nl en nog een aantal online winkels. Misschien is de kan ook leuk om aan iemand cadeau te geven? Feestelijk ziet ie er zo wie zo uit!

Gerelateerde artikelen

Bij Direct Lampen bestel je zowel een hanglamp voor binnen als een staande buitenlamp voor buiten

Welke werkzaamheden verricht een elektricien?