Friesland watertours
Image default
Gezondheid

Wat is de methode van intermittent fasting?

Wat is intermittent fasting nu echt? Is het een trucje of is het een super slimme en handige methode? Je zou kunnen zeggen dat intermittent fasting een trucje is, maar dat wil zeker niet zeggen dat de methode niet werkt. De methode spreekt heel veel mensen aan. Dat heeft er alles mee te maken dat je tijdens het diëten voldoende mag blijven eten en jezelf niet hoeft uit te hongeren. Vasten volgens de methode van Foodsisters doe je niet dagen aaneengesloten, maar juist bepaalde periodes op de dag. Dus: wat is intermittent fasting nu eigenlijk? Het is vasten in korte tijdsperiodes (enkele uren op een dag tussen de maaltijden in). Je neemt op een dag drie grote, gezonde maaltijden en blijft van de tussendoortjes af. Kies je voor de methode van bovenstaande professional, dan vast je volgens super handige weekmenu’s.

Hoe werken de weekmenu’s?

Wat is intermittent fasting met de weekmenu’s van Foodsisters? Op de website van deze lijnenspecialist vind je per week nieuwe menu’s die je motiveren en inspireren om het lijnen vol te houden. Als je vast, dan eet je niet – je dwingt je lichaam vet te verbranden in plaats van koolhydraten. De meeste mensen zijn gewend de hele dag door te eten: behalve ontbijt, lunch en avondeten ook verschillende tussendoortjes en late night snacks. Het gevolg is dat onze spijsvertering altijd bezig is en nooit rust krijgt. Je komt niet toe aan vetverbranding, waardoor je minder snel afvalt. Wat is het gevolg van intermittent fasting? Je verbrandt snel vetten.

Wat eet je? En wanneer eet je?

Wat is intermittent fasting als je timing wegdenkt? Niets meer, eigenlijk. Het draait allemaal om timing. Eet in tijdsblokken en je geeft je lichaam de kans vet te verbranden. Weet wat je eet, maar ook wanneer je eet. Beperk je eetmomenten tot driemaal op een dag en gebruik de leuke weekmenu’s van de bovenstaande specialist. Zo wordt intermittent fasting appeltje, eitje.

https://foodsisters.nl/

Gerelateerde artikelen

Mooji: wie is Mooji?

Dry needling Amsterdam

Laat je behandelen bij microdermabrasie in Alphen aan den Rijn