Friesland watertours
Image default
Dienstverlening

Waar kunt u een stalen trap met houten treden laten maken?

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u een stalen trap met houten treden op maat kan laten maken? Een trap waarbij staal en hout gecombineerd worden in een ontwerp is niet alleen heel robuust, maar past ook perfect in een modern interieur. Wilt u voor uw huis een stalen trap met houten treden op maat laten maken? Dan kunt u dit overlaten aan Holman Trappenmakerij. Dit familiebedrijf dat al jaren de mooiste trappen levert kunt u vinden Sprang-Capelle, in Noord-Brabant.

Een op maat gemaakte stalen trap met houten treden

Het bijzondere van deze trappenmakerij is hun manier van werken. Ze gebruiken traditionele technieken om een trap te maken met een eigentijds karakter. En het hele proces, van ontwerp tot eindafwerking van de trap, hebben ze helemaal in eigen hand. Als u een trap bij ze bestelt, kunt u tijdens een gratis adviesgesprek laten weten wat uw wensen zijn ten aanzien van de trap. Vervolgens meten ze alles zorgvuldig op en beginnen ze aan het ontwerp van de trap die ze in eigen beheer maken. Ze maken ook productietrappen, maar voor een echte exclusieve trap met een bijzondere uitstraling kunt u een stalen trap met houten treden speciaal voor u op maat laten maken. De doorlooptijd om een trap op maat te laten maken is meestal drie weken.

Maak een afspraak om een stalen trap met houten treden te laten maken

Wilt u graag een stalen trap met houten treden op maat laten maken? Neem dan contact op met de trappenmakers in Noord-Brabant. Dit familiebedrijf, dat zich al sinds 1995 specialiseert in het ontwerpen en vervaardigen van trappen, staat garant voor service en kwaliteit. U kunt via telefoon en e-mail informatie inwinnen of vragen stellen over hun werkwijze. Een prachtige stalen trap met houten treden die getuigt van traditioneel vakmanschap bestelt u dus bij Holman Trappenmakerij.

https://www.holman-trappenmakerij.nl/

Gerelateerde artikelen

Maak het jezelf gemakkelijk: schakel over naar Shiftbase

Grote en uiteenlopende collectie naamplaten bij de Naambordenspecialist

Lopers – blijf op de hoogte van waar lopers voor zijn