Friesland watertours
Image default
Particuliere dienstverlening

Gaat u binnenkort een nieuwe scooter kopen?

Moet u voor woon-werkverkeer een flinke afstand afleggen dan is het misschien net te ver om de fiets te pakken. U kunt natuurlijk met de auto gaan, maar dan staat u wellicht in de file. Een andere mogelijkheid is een nieuwe scooter kopen. Vooral een elektrische scooter is heel praktisch. Die is altijd rijklaar want de accu kunt u gewoon via het stopcontact opladen. De actieradius is zodanig dat u er zonder problemen mee op en neer naar het werk kunt. U kunt een nieuwe scooter kopen bij de plaatselijke rijwielhandelaar. Hier kunt u ook terecht voor onderhoud of een noodzakelijke reparatie.

Uw nieuwe fiets koopt u natuurlijk lokaal

Voor een nieuwe fiets hoeft u echt niet naar de grote stad. Uw plaatselijke fietsenwinkel heeft ruime keuze in nieuwe fietsen. Zowel een gewone fiets als een elektrische fiets of racefiets kunt u hier uitzoeken. Uw fiets wordt rijklaar gemaakt en precies afgesteld volgens uw wensen. Bij Van Houwelingen Tweewielers in Arkel kunt u bovendien rekenen op uitstekende service. Heeft u een lekke band of wilt u uw fiets een onderhoudsbeurt laten geven? Bij deze fietsenwinkel bent u altijd welkom en kunt u zonder afspraak binnenstappen. Uw fiets wordt vakkundig gerepareerd en u kunt hem dezelfde dag of hooguit een dag later weer ophalen.

Keuze uit de nieuwste modellen

Een goede fietsenwinkel onderscheidt zich door een ruim assortiment aan te bieden. Niet alleen qua fietsen, maar ook als u een nieuwe scooter wilt kopen. U kunt op de website van Van Houwelingen Tweewielers in Arkel het assortiment bekijken. Als u al weet welk merk en type het moet worden dan bent u snel klaar. Wilt u advies dan kunt u rekenen op een medewerker die u graag helpt om de juiste keuze te maken. Uw fiets kan als u dat wilt ook bij u thuis worden afgeleverd. Dit is ook handig als het om een verjaardagscadeau gaat voor uw kind.