Friesland watertours
Image default
Dienstverlening

Taalcursus Frans of zakelijk Engels?

Bent u voor uzelf of voor collega’s op zoek naar een professionele taaltraining? Dan is The Square Mile het juiste taleninstituut voor u. Wij bieden al geruime tijd taalcursussen speciaal gericht op bedrijven. Als u een goede zakelijke email wilt opstellen in het Spaans, heeft u nu eenmaal niet veel  aan het basis Spaans dat u op vakantie gebruikt. Bij The Square Mile geven we dan ook taaltrainingen voor diverse vakgebieden. U kunt bij ons terecht voor veel verschillende talen. Van een taalcursus Frans of zakelijk Engels, tot Russisch voor de technische sector.

The Square Mile voor een training op maat

Met zoveel verschillende talen, branches en functies is het onmogelijk om kant en klare taaltrainingen aan te bieden. Bij The Square Mile wordt uw training dan ook op maat samengesteld. Er wordt niet alleen gekeken naar uw branche en functie, maar er wordt ook rekening gehouden met uw leerdoelen en wensen. Het resultaat is een effectieve training, waar u in de praktijk daadwerkelijk mee vooruit kunt. Om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt leren, wordt voldoende persoonlijke begeleiding geboden. U krijgt een vaste trainer die op de hoogte is van uw leerproces en u kan helpen als u vastloopt.

Online of in-company

The Square Mile geeft taalcursussen door heel het land. We beschikken over een aantal trainingslocaties waar u terecht kunt om uw training te volgen. Maar we komen desgewenst ook bij u op de werkvloer. Momenteel kiezen steeds meer mensen voor het volgen van een online training. Dit is niet alleen veiliger in verband met corona, maar geeft ook een hoop flexibiliteit. U kunt immers uw training op afstand volgen, op een moment dat het u uitkomt. De kwaliteit van de taaltraining blijft hetzelfde, met de begeleiding die u nodig heeft om het beste resultaat te bereiken.

https://www.thesquaremile.nl