Friesland watertours
Image default
Dienstverlening

Sta op stoelen: praktisch, mooi en ontzettend comfortabel

Thuis is de plek waar u zich helemaal op uw gemak wilt voelen en hoe kan dat beter dan in heerlijke sta op stoelen van topkwaliteit? Naast hun prachtige verschijning zorgen de fauteuils ook nog eens voor enorm veel comfort bij het zitten. Uw rug, nek en zitvlak worden optimaal ondersteund door het ergonomische ontwerp van de fauteuil, zodat u voortaan vrijwel geen klachten meer zult hebben op dit vlak. Toch is niet iedere sta op stoel geschikt voor iedereen. Het is daarom goed om eens een showroom te bezoeken van een zitspecialist bij u in de buurt. Hier kunt u op uw gemak meerdere stoelen uitproberen en komt u erachter welke fauteuil het beste bij u en uw lichaam past. Tevens is het mogelijk om uw nieuwe stoel volledig op maat te laten maken.

Schaft u tevens een sta op stoel aan voor uw partner? Dan kan deze op zijn of haar lichaam afgestemd worden. Vanzelfsprekend kunt u dezelfde kleuren, stijlen en materialen op beide stoelen laten toepassen. Zo passen ook uw nieuwe zetels perfect bij elkaar!

 

De meerwaarde van dit type stoel

Bij het rondkijken naar mooie nieuwe zitmeubels voor in uw woning bent u vast benieuwd naar de meerwaarde van sta op stoelen ten opzichte van reguliere fauteuils. Uit reguliere en vaak ouderwetse fauteuils is het overeind komen vaak nogal lastig. U zit te diep, waardoor u ontzettend veel kracht moet zetten om op te staan. Met sta op stoelen heeft u hier totaal geen last van. Ze zijn voorzien van een speciaal mechanisme dat het opstaan enorm vereenvoudigt. U kunt kiezen voor een standaard sta op stoel of een elektrisch aangedreven variant. Uw lokale specialist kan u hier alles over vertellen. Dankzij een fauteuil die u helpt om op te staan wordt het zelfstandig blijven wonen, zelfs op hogere leeftijd, een heel stuk gemakkelijker. Ook hoeft u niet altijd om hulp te vragen bij uw kinderen, partner of externe zorgverlener.

Toch zijn sta op stoelen er niet alleen voor senioren. Bent u overdag lekker actief, tijdens uw werk of bij het sporten? Dan kunt u naderhand heerlijk en comfortabel genieten in uw prachtige relaxfauteuil. Maak vrijblijvend een afspraak bij uw zitspecialist voor een rondje proefzitten in diverse fraaie stoelen en ervaar zelf het grote voordeel van de sta op stoel!