Friesland watertours
Image default
Bedrijven

Internationaal transportbedrijf voor transport naar Duitsland en Engeland

Sintrex is een alles in één internationaal transportbedrijf voor transport Duitsland, transport Engeland, transport Estland en nog veel meer landen in Europa. Ze bieden: 

  • Transport
  • Spoedtransport
  • Douane
  • Opslag

Transport naar Duitsland

Sintrex is de nummer 1 specialist als het gaat om transport naar Duitsland. Wij transporteren zowel kleine als grote ladingen naar Duitsland. Dat doen wij snel, persoonlijk en van deur tot deur. Tevens bieden spoedtransport aan. Onze koeriers van ons eigen koeriersbedrijf ABC Koerier staan zeven dag per week gereed en kunnen binnen 20 minuten ter plekke zijn als het nodig is. Wij waarborgen het spoedtransport door ladingen niet over- en samen te laden.

Zoekt u een betrouwbaar internationaal transportbedrijf?

Bent u op zoek naar een internationaal transportbedrijf voor zowel regulier als spoedtransport? Sintrex staat graag tot uw dienst. Wij ontzorgen u voor uw gehele transport, inclusief import en export en kunnen u ook beveiligde opslag bieden. Daarnaast transporteert Sintrex zowel binnen als buiten de Europese Unie. Dus wilt u graag uw transport naar bijvoorbeeld Engeland uitbesteden? Geen probleem, Sintrex is uw partner.

Transport naar Engeland

Sintrex managent dat uw transport naar Engeland via de weg, zee of in de lucht op uw gewenste bestemming aankomt. Wij zijn continue op zoek naar lading en beschikbare laadcapaciteit in elke uithoek van de wereld. Dankzij ons brede netwerk van transportbedrijven hebben wij altijd mensen op de juiste plek zitten, waardoor wij een optimale dienstverlening kunnen garanderen. Onze mensen zijn uiterst betrouwbaar en nauwkeurig en denken graag met u mee.

Sintrex: een internationaal transportbedrijf

Al sinds 1989 is Sintrex actief in de transportwereld. Door onze jarenlange ervaring en kunde hebben wij een uitstekende naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. Wij verzorgen als centrale schakel tussen diverse bedrijfstakken de overkoepelende aansturing op de gebieden douane, goederenopslag en transport naar Engeland of andere landen binnen Europa. Sintrex staat voor service en dat vergeten onze klanten niet. Wij doen er alles aan om het internationale transport en spoedtransport naar welk land dan ook zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Uw transportaanvraag

Vul het transportaanvraagformulier in en boek direct uw transport van en naar alle Europese landen. Wilt u eerst een offerte aanvragen? Dat kan uiteraard ook. Heeft u behoefte aan meer informatie of heeft u vragen voor Sintrex? Wij helpen u graag en beantwoorden al uw vragen.

https://www.sintrex.nl/