Internationaal transport naar Frankrijk, Duitsland of Engeland

Als transportbedrijf is Sintrex gespecialiseerd in het verzorgen van een optimaal transport naar diverse landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en Engeland. Bent u in het bezit van een lading goederen en wilt u deze naar het buitenland laten vervoeren? Weet u niet hoe u dit het beste kunt pakken, of heeft u het idee wel wat ondersteuning te kunnen gebruiken? Schakel dan Sintrex in! Wij ontzorgen u bij het gehele transport, ongeacht het land waar uw goederen heen getransporteerd moeten worden. Wij beschikken over een breed netwerk aan mensen over de hele wereld. Met de juiste persoon in iedere uithoek van de wereld kunnen wij op betrouwbare en nauwkeurige wijze transport verzorgen. Dat geldt voor zowel regulier als spoedtransport, of dit nu per land, ter zee of via de lucht moet gebeuren.

Bij interesse in onze dienstverlening komen we graag met u in contact. Bezoek onze website voor meer informatie, of neem contact op via het contactformulier! Ook kunt u bellen: +31 (0)541 – 55 20 11 (Nederland) of +49 (0)59 24 – 85 46 (Duitsland).

Over transportbedrijf Sintrex

Sintrex is een klein, onafhankelijk en zelfstandig opererend transportbedrijf dat in 1989 werd opgericht. Sinds onze oprichting zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat wereldwijd transport verzorgt en vestigingen in vier landen heeft. Zo heeft Sintrex onder meer vestigingen in Nederland, Duitsland, Letland en Rusland. Samen met een netwerk van lokale transporteurs en partners zorgen wij voor een soepel verloop van uw transport. Ook kunnen we de benodigde douane documenten en formaliteiten verzorgen. Verder beschikken we over een opslagloods met een oppervlakte van maar liefst 4500 m2. Vanuit deze loods kunt u tevens uw goederen laten distribueren, ompakken, inpakken of uitpakken. Op deze manier fungeert Sintrex als centrale schakel tussen diverse bedrijfstakken.

Transport uitbesteden aan een specialist

Als gespecialiseerd transportbedrijf verzorgt Sintrex wereldwijde transporten, zowel naar landen binnen Europa als daarbuiten. In het bijzonder zijn we gespecialiseerd in transport naar Duitsland, Frankrijk en Rusland. Wij bieden diverse mogelijkheden voor het transport, waaronder spoedtransport en exceptioneel transport. We kunnen zowel transport over land, als luchtvracht en zeevracht verzorgen. Iedere lading kan vervoerd worden, of het nu gaat om stukgoed, deelpartijen of complete ladingen. Hierbij bent u altijd verzekerd van een soepel verloop.

Kom in contact!

Wilt u het transport van uw goederen uitbesteden aan een ervaren en gespecialiseerd transportbedrijf? Bij Sintrex staan we voor u klaar. Informeer vrijblijvend verder door een bericht te sturen via het contactformulier op onze website. Of neem direct contact op door te bellen naar +31 (0)541 – 55 20 11 (Nederland) of +49 (0)59 24 – 85 46 (Duitsland). Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kunnen tevens een scherpe offerte voor u opstellen.

https://www.sintrex.nl/