Luxe woonkamer met lichtstraat

Wanneer je meer luxe uitstraling wilt in de woonkamer is een lichtstraat een goede keuze waardoor ook de waarde van je woning omhooggaat. Steeds meer mensen kiezen dan ook ervoor om een lichtstraat te laten bouwen in hun woning.

Veel mensen weten niet wat een lichtstraat is of dat je het gewoon kunt laten bouwen voor je eigen woning. Lichtstraat is een constructie dat op het dak van een woning wordt geplaatst en het vervangt zo een deel van het dak. Het bestaat uit glas en aluminium. De oppervlakte van de lichtstraat is van glas gemaakt en de frame dat alles op zijn plek houdt is van aluminium gemaakt. Aluminium is sterk en licht wat het ideaal maakt voor een lichtstraat.

Een deel van het dak wordt verwijderd waar de lichtstraat wordt geplaatst en dit kun je door een bouwbedrijf laten doen. Hoe duur het gaat worden om het deel van het dak te verwijderen is afhankelijk van het type woning. Je kunt natuurlijk van tevoren een offerte aanvragen zodat je al gelijk weet wat de kosten zijn voor het plaatsen van een lichtstraat. Sommige bedrijven leveren en installeren de lichtstraat zelf. Dit betekent dat je alles kunt uitbesteden aan een bedrijf.

luxlight.eu/

velux.nl/

luminusdak.nl/