Friesland watertours
Image default
Electronica en Computers

Hoogwaardige IPhone reparatie in Winterswijk

Heeft u problemen met uw iPhone? woont u in Winterswijk of in de daarom liggende gebieden?

Dan bent u bij ons op het juiste adres. Van hardware tot software van uw IPhone zijn wij instaat het te repareren. Wanneer u uw IPhone wilt laten repareren, doe het dan liever bij specialist die de reparatie van uw IPhone snel en professioneel kan verrichten. Alvorens er reparatie kan worden plaatsgevonden, zal er eerst een diagnose moeten worden gepleegd wat er precies aan de hand is met uw IPhone. Afhankelijk van die diagnose kan er de prijs en de tijd bepaald worden voor de reparatie. U kunt gerust zijn dat de vervangende componenten die nodig zijn voor uw IPhone reparatie in Winterswijk van zeer hoge kwaliteit is en dat het door een ervaren en deskundig specialist wordt uitgevoerd. 

Advies van IPhone specialist

Ook kunt u bij ons in Winterswijk terecht voor advies. Zo kunnen zij die de reparatie van uw IPhone moeten doen van tevoren inspecteren of het waard is om uw IPhone hier in Winterswijk te laten repareren of gewoon te vervangen. Meestal is het aangeraden om gewoon een nieuwe IPhone aan te schaffen, dat kan ook in de verschillende zaken in Winterswijk die iPhone ’s verkopen, maar als het een kleine schade heeft dat volgens uw budget niet te veel gaat kosten. Kunnen wij in Winterswijk de reparatie doen van uw IPhone.  De modellen die wij repareren zijn de Apple IPhone 5, 5s, 5c, SE, 6, 6 plus, 6S, 6S plus, 7, 7 plus, 8, 8 plus, X, XR, XS, XS MAX, 11, 11 PRO, 11 PRO MAX.

De volgende reparaties die wij verrichten zijn als volgt:

Scherm vervangen, Batterij vervangen, Oplaadpunt vervangen, Luidspreker vervangen, Oor speaker vervangen, Voor camera vervangen, Achter camera vervangen, Behuizing vervangen, Aan-uit knop vervangen, Thuis knop vervangen, Software herstellen, Waterschade behandelen, Backlight Chip vervangen, Audio Chip vervangen, Wifi Chip vervangen, Overige moederbord reparaties.