Friesland watertours
Image default
Groothandel

Gebruik onthardingszout voor uw agrarische machines

Als u de levensduur van uw machines optimaal wilt houden is het een goed idee om eens te kijken naar het water dat wordt gebruikt bij en door deze machines. Water kan namelijk voor beschadigingen en verstoppingen van de machines van uw agrarische bedrijf zorgen. Dit komt doordat het water kalkvormende mineralen bevat die onder andere kunnen leiden tot kalkaanslag. Om dit te voorkomen is er onthardingszout nodig, ook wel regeneratiezout genoemd. Het onthardingszout trekt de kalkvormende mineralen als een filter aan en zorgt ervoor dat het water minder schadelijk is voor de machines.

Wat is belangrijk bij het kopen van onthardingszout?

Bij het kopen van onthardingszout is het belangrijk om te letten op het percentage van puur zout dat in dit zout zit. Want als het een laag percentage heeft, betekent dit dat er allerlei andere stoffen aan toe zijn gevoegd die weinig te doen hebben met het filteren van het water. Daarnaast zorgt het gebruik van onthardingszout met een hoog percentage puur zout ervoor dat uw machines ook ingezet kunnen worden voor de voedselconsumptie. Dit, omdat het zout geen schadelijke stoffen bevat. Tevens spelen de dichtheid en de grootte van de zoutkorrels mee. Hoe fijner het zout, hoe sneller het gaat klonteren en u alsnog last krijgt van verstoppingen in de machines.

Hier kunt u terecht om uw zout te bestellen

Voor onthardingszout met een hoge kwaliteit kunt u aankloppen bij H. van Namen. Zij weten alles over onthardingszout en vertellen u graag welke soort geschikt is voor uw machines. Het bedrijf H. van Namen levert benodigdheden aan agrarische bedrijven. U kunt 24 uur per dag terecht op hun website om het onthardingszout te bestellen. Daarnaast zijn zij er ook voor alle andere dingen die u nodig heeft voor uw agrarische bedrijf en geven ze vrijblijvend informatie wanneer u meer wilt weten.

https://www.vannamen.nl/

Gerelateerde artikelen

De beste horeca-apparatuur vindt u online bij deze aanbieder