Friesland watertours
Image default
Bedrijven

De ideale sorteermachine voor gewassen

makkelijker maken? Dan zit u goed bij DT Dijkstra. Bij ons kunt u de ideale sorteermachine voor gewassen kopen. Met deze machine gaat het sorteren van gewassen een stuk makkelijker en sneller. De machines die wij produceren zijn zeer nauwkeurig en kunnen een grote capaciteit aan.

Deze worden gemaakt door middel van een aandrijftechniek die zich al lang en breed bewezen heeft. Of u nu aardappels teelt, rode bieten, uien, bloembollen, spruiten of andere gewassen, met onze sorteermachine zal de effectiviteit van uw werk omhoog gaan.

Meer weten over onze sorteermachines voor gewassen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)527 697731 of door middel van het online contactformulier.

Sorteermachines van DT Dijkstra

Onze organisatie is leverancier van sorteermachines voor telers, verpakkers en bedrijven in de industrie. Bij DT Dijkstra bent u aan het juiste adres voor de ideale sorteermachines voor gewassen producten. Wij hebben efficiëntie op de eerste plaats staan. Onze ontwerpers zetten dit aspect dan ook voorop bij hun werken.

Zo hebben we een speciaal zeefklemsysteem ontwikkeld. Hiermee wordt stilstand tijdens het sorteren beperkt tot een minimum. Het vervangen van de zeven, iets dat om de zoveel tijd dient te geschieden, vertraagt het proces. Bij onze sorteermachines zijn de zeven erg eenvoudig te verwisselen. Dat resulteert in een zeer lage kostprijs per ton gesorteerd product.

Naast dit voordeel zijn onze sorteermachines ook erg compact, eenvoudig in gebruik en gaan ze lang mee.

Over DT Dijkstra

Bij DT Dijkstra beschikken we over zeer veel ervaring. We zijn namelijk al circa 90 jaar actief in onze branche. In die tijd zijn we dan ook uitgegroeid tot een echt begrip in de voedselverwerkende industrie en agrarische sector. Bij ons kunt u terecht voor sorteermachines en andere duurzame inventies en oplossingen, zoals was-, sorteer-, transport-, bunker- en reininigingsinstallaties.

Bij de productie daarvan wordt de focus gelegd op het optimaliseren van de productkwaliteit.

Meer weten? Neem gerust contact op

Op zoek naar een sorteermachine voor uw gewassen? Het sorteren van uw gewassen was nog nooit zo eenvoudig als met de machines van DT Dijkstra, de ideale sorteermachines voor gewassen!

Indien u geïnteresseerd bent, meer wilt weten of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact opnemen. Dat kan per telefoon via +31 (0)527 697731 of door het contactformulier op de website in te vullen. Bij DT Dijkstra bent u verzekerd van het beste resultaat!

https://dtdijkstra.nl