Friesland watertours
Image default
Gezondheid

Met een lach op je gezicht naar de tandarts

Maak kennis met de tandartsen in Culemborg en ervaar dat een tandartsbezoek best leuk kan zijn! Dennis en Daisy-Joyce runnen samen Tandartsenpraktijk Culemborg. Vriendelijkheid, professionaliteit en goede voorlichting staan centraal. En om zoveel mogelijk zorg op maat te bieden, wordt samengewerkt met andere specialisten. Je kunt dan denken aan experts op het gebied van endodontologie, implantologie, parodontologie en ook kaakchirurgen.

Een optimale conditie van jouw gebit, daar gaat het deze tandartsen om. Daar kun je zelf natuurlijk veel aan doen. Letten op je voeding, regelmatig poetsen met een goede tandenborstel en verantwoorde tandpasta. Als je dit jong leert is het een vanzelfsprekende zaak. Speciale aandacht is er dan ook voor kinderen. Voor kleintjes tot 6 jaar heeft TP Culemborg een tandenpoetsen lied gemaakt. Het duurt twee minuten en het is de bedoeling dat kinderen twee keer per dag, ’s morgens en ’s avonds, de tandjes poetsen. Kinderen van 11 en 12 kunnen individuele poetsinstructies krijgen. Voor 13- tot 16-jarigen kan een zorgplan op maat worden samengesteld en dat geldt ook voor jongeren tussen de 17 en 21 jaar.

Handig zo’n tandarts app!

Heb jij de TP Culemborg app al op je smartphone geïnstalleerd? Die is echt super handig. We zetten de voordelen voor je op een rij: -Je afspraak-dag en –tijd altijd bij de hand; -De mogelijkheid een afspraak te maken en te wijzigen; -Twee reminders voordat je naar de tandarts gaat; Bij TP Culemborg is iedereen welkom. Van jong tot oud. Alleenstaanden en gezinnen. Je kunt er terecht voor alle mogelijke tandartsbehandelingen: periodieke controles, implantaten plaatsen, een tandvleesbehandeling en het vullen van een gaatje. De praktijk is gevestigd aan de Costerweg 3 in Culemborg. Het interieur is netjes en gezellig, je zult je er thuis voelen! Als je nog geen klant bent, ben je zeer welkom langs te komen om kennis te maken. Zou je dan wel eerst even willen bellen? Het nummer is 0345-473396.

https://www.tpculemborg.nl