Friesland watertours
Image default
Dienstverlening

Het team van ARO komt u helpen met het leeghalen van een huurwoning

Moet u het verlies van uw moeder, vader, ander familielid of dierbare verwerken maar staat u eerst nog een hele klus te wachten, namelijk de huurwoning leegruimen? Ziet u hier heel erg tegenop, vindt u het emotioneel zeer zwaar of weet u gewoon niet waar u de tijd vandaan moet halen om een gehele woning leeg te ruimen? Wij, Alle Rommel Opgeruimd, zijn er om u te helpen!

Ons familiebedrijf bestaat al meer dan 20 jaar, wij hebben dan ook veel ervaring opgebouwd in de loop der jaren met het leegruimen van alle soorten woningen. Wij gaan verder dan alleen spullen afvoeren. We werken zeer discreet, zorgvuldig en respectvol. Omdat wij vaak te maken hebben met het leegruimen van een woning na overlijden is dit wel het minste dat wij kunnen doen. Er zal door ons nooit een afvalcontainer voor de deur worden gezet, alle spullen worden keurig ingepakt en in een blanco vrachtwagen getild. Voor de spullen die u niet meer wilt hebben maar die kwalitatief nog in orde zijn wordt door ons een ander adres gezocht. Het is natuurlijk zonde om goede spullen zomaar weg te gooien. Deze brengen wij dan ook naar kringloopwinkels, goede doelen of het Leger des Heils. Spullen die niet meer herbruikbaar zijn worden door ons afgevoerd naar de gemeentewerf. Uiteraard neemt u zelf van te voren de spullen van waarde of emotionele waarde met u mee.

Woningen komen 100% door de keuring

Niet alleen de woning leegruimen, ook het huis opruimen na overlijden kunt u aan ons overlaten. In het geval van een huurwoning dient deze geheel netjes te worden opgeleverd. Wij kunnen de huurwoning desgewenst voor u bezemschoon opleveren. Dit houdt in dat wij de woning niet alleen leeghalen maar ook de vloerbedekking, gordijnen en gordijnrails uit de woning halen en afvoeren. We dichten alle gaatjes in de muren en voeren, indien nodig, andere kleine reparaties uit.

100% van de huurwoningen die wij bezemschoon opleveren komen direct door de inspectie van de verhuurder.

Wij nemen alle zorg voor het leegruimen van een woning geheel voor u uit handen!

https://www.allerommelopgeruimd.nl/