Friesland watertours
Image default
Aanbiedingen

3 avontuurlijke activiteiten om je weekend een boost te geven

3 avontuurlijke activiteiten om je weekend een boost te geven

 

Het weekend staat voor de deur en jij en je vrienden hebben zin om iets avontuurlijks mee te maken. Even geen standaard terras pakken of filmpje kijken, maar echt even een keer uit de comfortzone. Heb je heel veel zin in een avontuur met je vrienden maar laat de creativiteit de wensen over? Wij hebben goed nieuws voor je; in dit blogartikel geven we je een aantal mooie ideeën die je mee kan nemen naar je vrienden. Welke activiteit je ook kiest, een avontuurlijk weekend hou je er zeker aan over. Wil je weten wat we voor je in petto hebben? Lees dan snel verder!

 

Klimmen in een klimbos

Er zijn weinig activiteiten die zo grappig en actief tegelijkertijd zijn als het klimmen in je klimbos. Op meerdere plekken in Nederland kun je voor deze activiteit terecht dus waar je ook woont in dit land, het eerste de beste klimbos is nooit extreem ver weg. Bij aankomst krijg je jullie klimuitrusting en wordt alles tot in detail uitgelegd waarna jij en je vrienden een route kiezen die jullie af willen leggen. Eenmaal in de bomen is het lachen en brullen geblazen. Naast dat het een leuke activiteit is om uit te voeren is het ook nog eens goed voor de teambonding van de groep.  

 

Kamperen in de Ardennen

De Belgische Ardennen zijn vaak helemaal niet zo ver weg als dat je zou denken. Pak lekker de auto in met z’n allen en rij die kant op. De prachtige natuur is echt wonderbaarlijk en niet te vergelijken met de natuur in Nederland. Je kan ervoor kiezen om ouderwets en avontuurlijk te gaan kamperen maar je kan ook via Airbnb heel gemakkelijk een huis huren. Ga 2 dagen of zelfs een lang weekend. In de Ardennen kunnen jullie kanoën, houthakken of een lange wandeling door de natuur maken. Het is in ieder geval een leuke activiteit die jullie ongetwijfeld nog jaren bij zal blijven. 

 

Probeer eens de magic mushrooms

Misschien hebben jullie het er met de vriendengroep wel eens over gehad maar is het er nooit van gekomen: samen mushrooms gebruiken. Truffels zijn eigenlijk een afgeleide van de paddo’s maar zijn in tegenstelling tot de paddo’s gewoon legaal in Nederland te koop. Door deze truffels te eten of door er thee van te trekken en deze op te drinken beleef je een psychedelische ervaring waar jullie het nog lang over zullen hebben. Op 24high.nl kun je eenvoudig de truffels bestellen en vind je ook alle uitleg over het gebruik van de mushrooms. 

 

https://www.24high.nl/