Friesland watertours
Image default
Dienstverlening

LED Design Holland is de LED specialist

Bent u op zoek naar een ware LED specialist? Dan bent u bij LED Design Holland aan het goede adres. Voor diverse branches bieden wij bij LED Design Holland verlichting en armaturen. Hoe uw werkplek er ook uitziet, u zult bij ons zeker de perfecte verlichting vinden. Wij hebben namelijk een ongelofelijk ruim aanbod, daarnaast doen we ook nog aan maatwerk.

Iedere branche heeft branche specifieke eisen wat betreft de verlichting. Wij zijn daar vanzelfsprekend van op de hoogte. Zo is het in een winkel belangrijk dat de verlichting zorgt voor een goede belichting van de producten, zodat de klanten alle producten op de beste manier kunnen waarnemen. De eisen voor de verlichting in een kantoorpand of werkplaats zijn weer helemaal anders. Voor industriële toepassingen bieden wij bijvoorbeeld armaturen die explosieveilig zijn, met een lage UGR (verblindingswaarde) en verlichting die uitgerust is met een daglichtregeling.

Wij zijn, uiteraard, voor de volle 100 procent op de hoogte van de Europese NEN normering en de Arbo regelgeving.

LED verlichting is duurder in aanschaf ten op zichtte van conventionele verlichting. Wanneer u wilt overstappen naar LED verlichting moet u daarom dus rekening houden met een investering. Maar gelukkig verdient u dit ook weer terug. LED lampen kunnen tot 100.000 uren branden, de levensduur van LED lampen is vele male langer dan van andere lampen. Doordat de lampen veel minder vaak vervangen hoeven te worden zijn ze onderhoudsarm. Daarnaast geven LED lampen nauwelijks warmte uitstoot en zult u flink besparen op uw energiekosten. Wanneer de situatie daarvoor optimaal is kunt u ervoor kiezen om de verlichting te voorzien van aanwezigheid detectie. U zult hierdoor nog meer besparen. Wij kunnen voor u uitrekenen in welk tijdsbestek u zult gaan terugverdienen. 

LED verlichting voor uw appartementencomplex

Naast het leveren van LED verlichting aan verschillende branches, kunnen wij ook voor VvE de LED verlichting realiseren. Als u als VvE voor LED verlichting kiest brengt dit een flinke kostenbesparing in het appartementencomplex met zich mee.

Ons gediplomeerde personeel kan u alles vertellen over de pluspunten van LED verlichting. Ze komen graag bij u langs om de beste LED verlichting voor uw bedrijf of appartementencomplex te vinden. Wij denken niet alleen in de beste oplossingen, u ontvangt ook nog eens de beste service, kennis, garantie en prijs bij ons.

 

https://www.leddesignholland.nl/

Gerelateerde artikelen

Trainingen op het gebied van NLP en systemisch werken

Het telecombedrijf voor uw onderneming

Vertaalbureau Frans kan je helpen met al je vertalingen van en naar het Frans