Friesland watertours
Image default
Dienstverlening

Een bestelbus huren om nieuwe meubels te vervoeren

U heeft een mooie bank gezien in de winkel voor een lage prijs. Leuk, maar hoe krijgt u die bank nu thuis zonder honderden euro’s kwijt te zijn aan een bezorgservice. Het huren van een bestelwagen is dan de ideale oplossing.

Meubels gekocht

Of het nou een koopje is op markplaats, een vintagekast bij uw oma of een gloednieuwe bank in een meubelzaak. Alles is te vervoeren wanneer u een bestelbus gaat huren. Het fijne is ook dat u bij het huren van een bestelwagen het formaat kunt kiezen wat past bij het gekochte meubel.

Geld besparen

Over het algemeen zijn de bezorgkosten voornamelijk bij meubelwinkels extreem hoog. U denkt dat u een koopje heeft gevonden, maar bij het afrekenen komt u van een koude kermis thuis, want dan hoort u het bedrag van de bezorgservice. Daar had u nog niet over nagedacht. Dat is natuurlijk zonde. Het is dan wel zo handig om een bestelbus te huren. Het scheelt u een hoop geld. Zoek dan wel een verhuurbedrijf waar u een personenbusje kilometervrij kunt huren. Anders betaalt u nog voor de gereden kilometers.

Formaat

Het is logisch dat u niet weet welk formaat u moet nemen. Er zijn namelijk heel veel verschillende formaten geschikt voor waar u het voor nodig heeft. Bij Blue Rent a Car heeft u de mogelijkheid om een personenbusje kilometervrij te huren, een bestelbus of een bestelwagen te huren. Zo is er voor elk doeleinde een gepast formaat.

Ontdek de verschillende extra’s

Bij Blue Rent a Car is het mogelijk om extra’s te huren naast bijvoorbeeld een personenbusje kilometervrij te huren. Dit maakt het verhuizen van de meubels nog makkelijker. Denk aan verhuisdozen, spanbanden of een steekkar. Zo zorgt u ervoor dat uw meubels schadevrij blijven en geen kant op kunnen. Reserveer uw bus eenvoudig op de website van deze specialisten.

Gerelateerde artikelen

LED railspots en panelen nodig? Ledonline.nl helpt je kiezen!

Bitumineuze dakbedekking, meest voorkomend op platte daken

Grote en uiteenlopende collectie naamplaten bij de Naambordenspecialist