Waarom een touringbus huren voor ieder schoolreisje in zowel binnen- als buitenland?

Wilt u een touringbus huren? Omdat de vierde klas op werkweek gaat naar de Ardennen? Of omdat de brugklas een aantal dagen naar Londen gaat? Het organiseren van een terugkerend schoolreisje is doorgaans een hele klus. U wilt immers dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Laat u het vervoer over aan SLB Bushuur? Dan hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken over het huren van een touringbus. Door het gebruik van moderne touringcars en diverse veiligheidsvoorschriften zorgt men altijd voor een veilige busreis naar de plaats van bestemming.

Als onderneming of vereniging een touringbus huren? Uitstekend idee!

U organiseert een rondrit op het bedrijventerrein. Of de sportclub heeft een belangrijke wedstrijd aan de andere kant van het land. Dan is het een uitstekend idee om een touringbus te huren bij een expert als SLB Bushuur. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer en kunt u zich richten op zaken die belangrijker zijn. Om de veiligheid te waarborgen, wordt iedere touringcar bestuurd door getrainde vakmensen. Daarnaast wordt er te allen tijde gezorgd voor een efficiënte route zodat iedereen op tijd arriveert. De ervaren specialist kan een touringbus die u gaat huren voorzien van uw logo of zelfs helemaal wrappen.

Ook voor meerdaagse reizen kunt u een touringbus huren

Binnenkort wilt u een meerdaagse reis maken met een gezelschap van meer dan 15 personen. Waar gaat u naartoe? Een paar dagen naar de stad van de liefde Parijs, een 14-daagse reis naar Kroatië of een 7-daagse reis naar Polen? Bij SLB Bushuur kunt u een touringbus huren én wordt de reis helemaal voor u samengesteld. De groep stapt in een volledig georganiseerde reis waarbij excursies, maaltijden en hotels zijn geregeld. Uw wensen staan centraal wanneer u Europa per bus wilt ontdekken. Naast meerdaagse reizen, kunt u ook een touringbus huren voor een dagtocht naar een evenement of om leerlingen te vervoeren op een schoolreisje. Iedere groepsreis, lang of kort, wordt een succes.