Van der Valk Live Cooking

Wilt u de drukte ontsnappen en samen een heerlijk weekendje weg gaan voor een leuke prijs? Veel hotels bieden voor een voordelig tarief een overnachting aan. Zo kunt u samen met uw partner of met het hele gezin genieten tijdens een weekend vol gezelligheid. Ook kunt u leuke activiteiten doen met de kinderen of even heerlijk ontspannen in de Wellness.

Met de Van der Valk aanbiedingen boekt u tegen de scherpste prijs een heerlijk overnachting. Het hele jaar door bieden de Van der Valk hotels deals aan die perfect aansluiten op het seizoen. Met een ruime keuze aan arrangementen kunt u tijdens de lente, zomer, herfst en winter er voordelig op uit. Naast deze seizoen arrangementen bieden de Van der Valk hotels ook andere leuke aanbiedingen aan. Denk aan een heerlijke overnachting in combinatie met fietshuur of toegangskaartjes voor een dierentuin of pretpark.

Toch behoefte aan meer ontspanning? Verschillende Van der Valk hotels beschikken ook over een Wellness en zwembad. Hier kunt u de dag ontspannen doorbrengen om vervolgens aan te schuiven bij het Live Cooking buffet. Geniet tijdens Live Cooking bij Van der Valk van de vis- en vleesspecialiteiten die à la minute door de chef-koks worden klaar gemaakt. Ook is er voldoende keuze voor vegetariërs.

Gebruik maken van het Live Cooking buffet met kinderen? De kinderen komen niks te kort bij Van der Valk. Op het Live Cooking buffet kunnen kinderen verschillende snacks, zoals kaassouffles en kipnuggets, maar ook nieuwe gerechten proberen. Zo worden de kinderen uitgedaagd om eens wat anders te eten dan de traditionele keuken. Daarnaast beschikken veel Van der Valk hotels over een kinderhoek waar de kinderen zich kunnen vermaken.

Vrijwel elke Van der Valk hotel biedt verschillende variaties van een Live Cooking buffet aan. Zo kunt u kiezen tussen een Live Cooking brunch-, lunch- of dinerbuffet. Met aansluitend een heerlijk dessertbuffet.

 

Wilt u meer weten over het Live Cooking buffet bij Van der Valk? Neem dan een kijkje op de website van Valk Verrast.

https://www.valkverrast.nl/