Tweedehands en supernieuwe scootmobiels bij Mango Mobility

De Biro is nu volop verkrijgbaar bij Mango Mobility. Deze hoogwaardig e-car wordt in Italië gemaakt. De Biro behoort tot de nieuwe modellen brommobielen en is enorm in opkomst. Het is een compacte wagen waarmee u zich goed in drukke steden kunt verplaatsen. U rijdt ermee op fietspaden en autowegen.

De Biro kan overal gratis geparkeerd worden. Op de stoep bij de winkel waar u moet zijn bijvoorbeeld. De wagen biedt uitkomst aan mensen die slecht ter been zijn, maar wordt tevens gebruikt door jonge en oudere stadsbewoners die hun grote, vervuilende auto voortaan willen laten staan. U heeft geen helm of autorijbewijs nodig voor de Biro. Deze hippe design scootmobiels zien er ook nog eens aantrekkelijk uit. De Mango Mobility vestiging in Amsterdam heeft een mooie collectie Biro’s staan. U bent bij deze uitgenodigd langs te komen om ze te bekijken en u te laten informeren.

Scootmobiel nodig? Wij komen bij u thuis!

Een scootmobiel kopen kan prima online. Vindt u het prettiger uw aankoop eerst te zien en eventueel uit te proberen? Kom dan langs in een van onze winkels. U kunt terecht in Almelo, Amsterdam, Baarn, Barneveld, Brielle, Grou, Haarlem, Haren, ‘s-Hertogenbosch, Rotterdam, Utrecht, Wateringen en Weesp. Naast kopen kunt u bij Mango ook huren. Dit is aan te raden als het om tijdelijk gebruik gaat. En ook als u eerst een tijdje zou willen proefrijden. De huurperiodes zijn één, drie of zes maanden.

Een scootmobiel leasen kan ook heel voordelig zijn. U bent dan in ieder geval te allen tijde verzekerd van service en onderhoud. Bij Mango wordt een standaard leaseperiode gehanteerd van 36 maanden. Tot slot wijzen we u nog op het assortiment occasions. Dit zijn kort-gebruikte voertuigen en ex-demonstratiemodellen. Ze verkeren stuk voor stuk in uitstekende staat -oftewel van top tot teen gecontroleerd- en de prijs is aantrekkelijk. Bij Mango Mobility vindt u zowel een kleine demontabele als een grote vier-wiel scootmobiel occasion.

https://www.mangomobility.nl