Friesland watertours
Image default
Financieel

Tegoed voor de Nintendo eShop koop je bij deze webwinkel

Heb jij een Nintendo Switch en wil je de Nintendo eShop bezoeken om een nieuw spel te kopen? Of wil je iemand een tegoed bij de Nintendo eShop cadeau doen, omdat deze persoon jarig is of ergens anders een cadeau voor verdient te krijgen? Dan is Kaartdirect de plek voor jou. Je vindt daar niet alleen het tegoed waarnaar je op zoek bent, maar ook allerlei andere digitale kaarten, zoals de Paysafecard, cadeaubonnen voor winkels, reisbureaus of theaters, tegoedkaarten voor je mobiele telefoon of software die digitaal naar je kan worden opgestuurd. Deze winkel is dus niet alleen een goede keuze als je op zoek bent naar een cadeau, maar ook als je zelf anoniem wilt kunnen betalen.

Veilig en anoniem betalen

De Paysafecard is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een betaalmethode die breed geaccepteerd wordt en waarbij je geen persoonlijke gegevens achter hoeft te laten. Hoe minder gevoelig de informatie die je moet delen, hoe beter de transactie. Met een Paysafecard hoef je helemaal geen persoonlijke gegevens achter te laten, want je betaalt met een 16-cijferige code. Bij deze webwinkel kun je deze kaart aanschaffen met waardes van tussen de € 10,- en € 100,- en binnen een minuut veilig en anoniem betalen.

Opties voor gamers

Zoals voorheen al aangegeven kun je bij Kaartdirect terecht voor tegoed dat je direct uit kunt geven bij de Nintendo eShop, maar er is meer voor gamers. Ken je iemand die graag Minecraft of Roblox speelt? Dan kun je hen een kaart geven met een bedrag dat ze aan dat spel uit kunnen geven. Ook voor PlayStation- en Xbox-gebruikers worden er opties aangeboden. Wat je ook besluit te kopen, je ontvangt het binnen een minuut digitaal in je mailbox. Je hebt dus nu geen excuus meer om zonder cadeau op een verjaardag te verschijnen.

Gerelateerde artikelen

XRipple KPF

Administratie en advies voor burgers in Den Haag

Koop Bitcoins met ideaal