Kies uit diverse modellen bij het kopen van de juiste sportbh?

Bij het kopen van een sportbh heeft u keuze uit diverse soorten en maten. Dit is prettig omdat geen enkele vrouw hetzelfde is. Daarnaast vraagt de ene sport ook nog andere kwaliteiten van de sport beha dan de andere sport. Dit is waarom u bij een merk vaak verschillende typen sportbh’s kunt kopen. Zo ook bij het merk Q-LINN. Zij hanteren drie verschillende modellen, namelijk De Amsterdam, De Athens en De Barcelona. Elke van de modellen heeft zo zijn eigen pasvorm. Zo is De Amsterdam geschikt voor de meeste dames, terwijl De Athens meer geschikt is voor dames met vollere borsten. De Barcelona biedt extra ondersteuning, wat dit model geschikt maakt voor intensievere sporten. 

Een sport beha saai? Niet bij dit bedrijf

Een sportbh met de juiste pasvorm is niet te missen in een kast van een sportende vrouw. Helaas heeft de sport beha een suf uiterlijk en is deze vaak vooral gericht op goede ondersteuning. Dit zorgt ervoor dat sportbh’s doorgaans een wat saai uiterlijk hebben. Veel vrouwen vinden het echter belangrijk om er niet alleen in het dagelijks leven, maar ook tijdens het sporten aantrekkelijk en vrouwelijk uit te zien. Dat is waarom het merk Q-LINN is opgestart. Zij ontwerpen bh’s die uitermate geschikt zijn om mee te sporten, de juiste ondersteuning bieden én er prachtig uitzien. Door een mooie sportbh te kopen voelt u zich meteen beter tijdens het sporten.

Bestel uw sport beha online of koop hem in de winkel

Werken, sporten en sociale activiteiten. Daarmee vult u elke week en voordat u het weet is er weer een jaar voorbij. Het kan daarom voorkomen dat u eigenlijk al een tijdje een nieuwe sport beha nodig heeft, maar niet de tijd heeft om hiervoor naar de winkel te gaan. Geen probleem bij Q-LINN. U kunt uw sportbh van dit merk namelijk ook gewoon online kopen. Ze sturen u zelfs een set met pasmodellen toe, zodat u zeker weet dat u de juiste maat sportbh koopt. Toch liever in de winkel passen? Ook dat kan. U vindt sportbh’s van dit merk namelijk ook terug in diverse winkels.