Het ouderschapsplan van een mediator zorgt tijdens een scheiding voor de kinderen

Je gaat scheiden van je huidige partner, maar je hebt ook kinderen met hem of haar. Je wilt dat zij hier zo min mogelijk last van hebben. Kies daarom voor scheidingsbemiddeling door een specialist met persoonlijke aandacht en uitgebreide vakkennis. Deze zorgt ervoor dat je kinderen op een goede en veilige manier opgroeien, waarbij beide ouders betrokken zijn. Samen met jullie stelt Zorgeloosch Scheiden een ouderschapsplan op waarin precies staat hoe de zorg en opvoeding verdeeld wordt, hoe de kosten worden verdeeld en wat de woonsituatie wordt voor je kind. Zo weet je zeker dat je kinderen zo goed mogelijk door de scheiding komen.

Zorg dat alles goed geregeld wordt tijdens het scheiden

Als je gaat scheiden van je toekomstige ex-partner is het belangrijk dat de scheiding op de juiste manier verloopt. Doordat je gaat scheiden zit je in een turbulente en emotionele periode op het moment. Hierdoor is het altijd verstandig om afspraken te maken over jullie scheiding met een scheidingsbemiddelaar als Zorgeloosch Scheiden. Deze zorgt ervoor dat er de juiste keuzes worden gemaakt waardoor jij, je toekomstige ex-partner en je kinderen zo goed mogelijk uit de scheiding komen. Hoe zij dit doen? Door het maken van duidelijke afspraken, financieel advies en door ervoor te zorgen dat niets over het hoofd wordt gezien. Dat is pas zorgeloos scheiden.

Een mediator helpt je om de juiste keuzes te maken tijdens de scheiding

Ga je scheiden van je toekomstige ex-partner? Hebben jullie dit samen besloten? Of wil een van de twee liever niet scheiden? In beide gevallen is het verstandig om een mediator als Zorgeloosch Scheiden in te schakelen. Deze zorgt ervoor dat jij en je partner zich niet laten leiden door emoties tijdens de scheiding. Hierdoor weet je zeker dat de zaken goed geregeld worden en dat alles eerlijk wordt verdeeld. Vergeet daarbij ook de kinderen niet. Een mediator zorgt ervoor dat jouw kinderen tijdens de scheiding zo goed mogelijk worden opgevangen en dat zij leren begrijpen waarom jullie deze keuze hebben gemaakt.