Genoeg te zien tijdens een rondvaart in de Kagerplassen

Wilt u feestvieren tijdens een rondvaart in de Kagerplassen? Dat kan op een prachtige boot van de specialist. Maar is die wel milieuvriendelijk? Hierbij is het belangrijk dat de boot waar u op vaart geen schadelijke gassen uitstoot. Dan is Partyboot / Groene Hart Cruises uw “groene” en betrouwbare partner. Zij maken gebruiken van schone CCR 2 motoren. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar daarnaast is uw rondvaart rondom Leiden of de Kagerplassen geruisloos. Hierdoor kunt u nog extra genieten van de schoonheid die de omliggende natuur herbergt. Geniet van de prachtige natuur en de diversiteit van flora en fauna die dit gebied herbergt.

Een rondvaart in de Kagerplassen of rondom Leiden, voor ieder feestje

Een rondvaart met Partyboot, de specialist in de verhuur van boten, is een perfecte manier om uw feest te vieren. Uw feest wordt een gegarandeerd succes! U kunt ook kiezen voor een gezellig zaaltje, maar dat is eigenlijk niet zo uniek. Een rondvaart rondom de Kagerplassen of Leiden, is dit echter wel. Dan is het verstandig om eens te bekijken wat de mogelijkheden zijn van Partyboot / Groene Hart Cruises. Bij een van de twee boten kunt u onder andere uw intieme familiefeesten geven. Maar ook voor uitbundige bruiloften en partijen bent u bij deze aanbieder op het juiste adres. Met een prachtige locatie op de wateren rondom Leiden of de Kagerplassen bent u verzekerd van een juiste invulling van uw feest.

Alleen dagverse producten tijdens uw rondvaart in de Kagerplassen

Kent u de uitgebreide service van Partyboot / Groene Hart Cruises al? Niet alleen kunt u genieten van een fijne rondvaart in omgeving Leiden, ook kunt u kiezen voor een buffet of een andere vorm van eten. U bent er dan van verzekerd dat alleen dagverse producten worden gebruikt. Dit zorgt er tevens voor dat de boot niet hoeft aan te meren voor een bepaald product. Partyboot / Groene Hart Cruises kan deze heerlijke gerechten allemaal zelf produceren in de eigen keuken op de boot. Dit zorgt ervoor dat u ongedwongen kan genieten van een rondvaart rondom Leiden of de Kagerplassen. De koelruimtes op deze boot zijn zeer praktisch en gemakkelijk te gebruiken, hierdoor bent u verzekerd van de verse producten én van hoogstaande kwaliteit.