Friesland watertours
Image default
Banen en opleidingen

Een vacature voor monteur in Arnhem vinden via een werving- en selectiebureau: hoe werkt dat?

Als monteur ben je technisch onderlegd en ervaren en meestal ook in die richting geschoold. Je bouwt technische installaties en onderhoudt en repareert deze. In noodsituaties dien je een storing zo snel mogelijk op te lossen. Een vacature voor monteur in Arnhem of een vacature voor monteur in Breda zal dan ook nooit alleen accuratesse vereisen, maar ook stressbestendigheid. Als gespecialiseerd en getalenteerd monteur doe je er goed aan je nieuwe baan via een werving- en selectiebureau te vinden. Maar hoe werkt dat?

Wat houdt werving en selectie precies in?

Een werving- en selectiebureau identificeert en selecteert de meest geschikte kandidaten voor een functie binnen een bepaald bedrijf. Dit noemt men ook wel recruitment. Een recruiter plaatst na overleg met een werkgever een vacature voor monteur in Arnhem of een vacature voor monteur in Breda online, verzamelen cv’s en benaderen mogelijk geschikte kandidaten. Vaak voert de recruiter enkel een kennismakingsgesprek en vinden vervolggesprekken bij het eigenlijke bedrijf plaats.

Gespecialiseerde werving en selectie

Werving en selectie heeft voor zowel werknemers als werkgevers voordelen, omdat een proces zo efficiënt mogelijk verloopt en oriënterende gesprekken doorgaans via een gespecialiseerde recruiter verlopen. Ben je op zoek naar een bureau dat zich in een bepaalde niche specialiseert, bijvoorbeeld omdat je op zoek bent naar een vacature voor monteur in Breda, Arnhem of elders in het land? Dan ben je bij WR aan het juiste adres. Hun specialisatie ligt bij engineers en ICT’ers, maar ook accountants, belastingadviseurs en verschillende zorgfuncties. 

Vacatures afkomstig van meer dan tweeduizend organisaties

Rond de tweeduizend organisaties doen met regelmaat een beroep op de diensten van werving- en selectiebureau WR. Deze werkgevers zijn op zoek naar kandidaten voor een vast dienstverband en niet voor detachering. Het kunnen zowel nationaal opererende bedrijven als multinationals zijn. Tevens heeft het bureau goede relaties met non-profitorganisaties en (semi-)overheidsinstellingen opgebouwd.

Gerelateerde artikelen

Teamleider supermarkt

Interview met de verkoopdirecteur

Internal Sales medewerker