Een goede start begint bij een koffiemachine op het werk

Het tevreden houden van klanten en werknemers is cruciaal. Een goede, professionele koffiemachine draagt hier zeker aan bij. Maar liefst 82 procent van werkend Nederland vindt een goede kop koffie namelijk zeer belangrijk om de dag goed te beginnen. Goede resultaten beginnen bij fijne werkomstandigheden. Daar is een kopje koffie zeker een goed voorbeeld van. Een goede bak koffie begint natuurlijk bij een professionele koffiemachine. Benieuwd naar welk apparaat bij uw werkomgeving past? Lees dan snel verder, want wij geven u tips.

Welke bonen moet ik kiezen?

Eindelijk staat hij er dan. De nieuwe koffiemachine. En de eerste koffiebonen die u erbij kocht smaakte aardig. Maar zou het lekkerder kunnen? Zeker wel, maar welke koffiebonen moet u dan kiezen? En waar vind je de beste koffiebonen? Hoe vind u koffiebonen die u lekker vindt? En, waar moet u op letten bij kiezen van bonen voor je espressomachine? Ga je voor arabica of toch voor koffie met robusta? De boon van Arabica is groter van formaat en heeft een andere kleur dan de Robusta. Robusta bonen maken over het algemeen meer cafeïne aan dan Arabica bonen. Maar het allergrootste verschil tussen de twee, is de smaak. Smaak is heel persoonlijk. Daarom kunt u Arabica- en Robusta bonen met elkaar mengen naar eigen smaak.

Koffie op het werk

Er zijn vele onderzoeken gedaan naar koffie en het vergroten van de productiviteit op het werk. De uitkomsten verschillen, maar waar onderzoekers het allemaal over eens zijn is dat het drinken van koffie het gevoel van productiviteit vergroot. Deac Koffie Experts is specialist op het gebied van volautomaat koffiemachines van verschillende topmerken in combinatie met verschillende koffie- en thee concepten. Wij hebben voor u speciale koffieconcepten op maat. Ook kunt u voor een vast bedrag per maand, een koffiemachine bij ons huren. De checklist die Deac hanteert voor de beste keuze koffiemachine op het werk, bestaat uit de volgende punten: bonen, instant of fresh brew, verse melk of topping en het aantal medewerkers. Zo maken wij het voor u gemakkelijk om de juiste keuze te maken. Voor iedere kantoorsituatie is er namelijk een oplossing! 

Thuis genieten we van ons eigen ritueel en kopen we kwaliteitskoffie. Het wordt steeds belangrijker om ook op het werk goede koffie aan te bieden voor zowel klanten als medewerkers. Een professionele koffiemachine is zelfs een visitekaartje voor uw bedrijf. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Wilt u meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/