De effectiefste manier van daten? Speeddaten!

Er zijn meerdere manieren om andere singles te leren kennen. Er kan een date geregeld worden voor jou door vrienden of kennissen, je kan toevallig iemand zijn tegengekomen en met diegene een avond op date gaan en je kan andere singles ontmoeten via internet-daten of Tinder. Niet iedereen heeft veel tijd om steeds met één persoon op date te gaan. Of misschien kom je niet zo makkelijk andere singles tegen waarmee je op date kan gaan of hebben jouw vrienden geen vrijgezellen in hun kennissenkring. En ook internet-daten of Tinder is niet voor iedereen weggelegd omdat deze manier van daten toch een stuk onpersoonlijker is. Je spreekt elkaar hierbij namelijk alleen maar via een beeldscherm en moet er maar op vertrouwen dat degene op jouw scherm ook echt is wie hij zegt dat hij is.

De meest effectieve, leuke en persoonlijke manier van daten is speeddaten. Met deze vorm van daten heb je meerdere dates op 1 avond. Je ontmoet de andere singles persoonlijk en je bespaart tijd omdat je veel singles tegelijkertijd ontmoet. Woon jij toevallig in Utrecht? Kom dan zeker eens meedoen met een avondje speeddaten in Utrecht!

Tot in de puntjes georganiseerd

Wij organiseren onze speeddate avonden in Utrecht met alle plezier en zorgen dat het jou aan niks ontbreekt. We regelen zo’n 15 tot 20 dates, zodat je echt lekker veel andere vrijgezellen leert kennen. Natuurlijk zorgen we voor een gezellige locatie. De hele avond, die van 19.30 tot ongeveer 22.00/22.30 duurt, is er een host of hostess aanwezig die de avond in goede banen leidt. Aan het begin van de avond verteld de host of hostess hoe de avond eruit zal komen te zien. Je plekje wordt aangewezen, je ontvangt een speeddate kaart en een gratis welkomstdrankje.

Als iedereen op zijn plekje zit en alles duidelijk is kan het daten gaan beginnen. Het is handig als je alvast wat vragen paraat hebt, de dates duren namelijk maar zo’n vier minuten. Aan het einde van de avond krijg je van ons te horen of je matches aan het speeddate event over hebt gehouden.

Verschillende categorieën voor leeftijd en geaardheid

Bij je inschrijving voor een speeddate event in Utrecht kan je kiezen uit verschillende leeftijdscategorieën, zoals bijvoorbeeld de categorie 22 tot 35 jaar. Voor iedere categorie hebben we events in de agenda staan. En bij ons kan je ook kiezen voor een speeddate event voor lesbiennes of homo’s. Echt iedereen kan dus met ons op zoek naar een fijne partner!

 

https://speeddateinutrecht.nl/