Blijf actief en volg groepslessen in Valkenswaard!

Wanneer u de hele dag zit, is het aan te raden om groepslessen in Valkenswaard te volgen. Het gevaar van overgewicht licht namelijk altijd op de loer doordat we minder bewegen dan dat we vroeger mee. Doe daarom eens mee aan een van de groepslessen bij Workout Healthclub in Valkenswaard. Kies uit verschillende lessen, zoals balance workouts, aerobics of een stevige power workout. Of ga lekker spinnen onder begeleiding van een enthousiaste docent. Neem dan wel een handdoek en een bidon met water mee want u gaat er zeker van zweten!  Het is ook mogelijk om bij deze healthclub lekker aan sport te doen wanneer u 50 plus bent en er weer even in moet komen.

50 plus sport: lekker op uw eigen tempo aan de conditie werken

Als u al wat ouder bent, is het van groot belang dat u voldoende beweegt. Krakende wagens lopen weliswaar het langst, maar u moet wel voorkomen dat er een wiel afvalt! Over afvallen gesproken: wist u dat u bij Workout Healthclub in Valkenswaard ook verschillende groepslessen kunt volgen? Deze lessen zijn speciaal ontworpen zodat mensen van 50 plus ook lekker aan sport kunnen doen. Heeft u altijd al gesport en wilt u intensiever trainen? Dan traint u lekker individueel. Er is altijd een trainer aanwezig die graag helpt als u hulp nodig heeft bij het uitvoeren van een oefening of wanneer u een nieuw trainingsprogramma gaat proberen.

BBB groepslessen in Valkenswaard om bier, brood en de bitterballen van het weekend eraf te trainen

Na een lange werkweek vindt u een borreltje ongetwijfeld fijn. En u moet dat vooral ook blijven doen, want het weekend is nu eenmaal bedoelt om te ontspannen. Vergeet alleen niet om die extra calorieën er weer af te trainen. Dat doet u met de groepslessen van Workout Healthclub in Valkenswaard. Zij bieden een divers aanbod aan sportlessen. Volg een aerobics les en werk aan het verstevigen van uw buik, benen en billen terwijl u ook nog eens de nodige calorieën verbrandt! De groepslessen zijn voor iedereen toegankelijk, ook wanneer u bijvoorbeeld 50 plus bent en nog steeds graag sport! Vraag anders eens een les van een gediplomeerde instructeur aan om de sfeer te ervaren. U wilt niet meer naar huis.